torstai 16. syyskuuta 2010

Palkinto & paljastuksia


Jesh, kerranki mäki voitin jotain =)
Sain Zephyriltä tämän palkinnon (kiitos kiitos kiitos :), oonki jo ajatellu et oon niin epäkelponen, etten varmaa saa ollenkaa :D Mut itsesääli sikseen ja paljastuksia kehiin. Tämä palkinto sisältää haasteen, jonka mukaan pitää paljastaa itsestään 7 asiaa. Here goes..

1. Opiskelen kauppatieteitä kauppakorkeassa toista vuotta ja minusta tulee isona tilintarkastaja, koska olen niin pikkutarkka, että se on ainoa homma (joka tulee äkkiseltään mieleen ja liittyy koulutukseen jossa olen nyt), jossa pikkutarkkuudesta maksetaan palkkaa. Sitäpaitsi olen aina ja koko ajan oikaisemassa muita ihmisiä, oli kyseessä melkein mikä vaan (ei tietenkään makuasia)..

2. Olen hyvin kriittinen lukija, ja siksi tietynlainen saippua ja imelyys (ottaen huomioon tietysti kontekstin) ärsyttää ja jossain määrin tekee pahaa. Pyrin olemaan objektiivinen, mutta sopivasti myös subjektiivinen, koska en ole ammattikriitikko ja luen koska nautin siitä.

3. Aion oppia kahdesta uudesta, vieraasta kielestä vuoden sisällä alkeet (itsenäisesti). Saksan ja espanjan. Lisäksi opiskelen englantia (of course), ranskaa ja kaipa sitä ruotsiakin, vaikka se on Suomessa toinen kotimainen ja virallinen kieli, joten se ei ole sillä lailla (meidän koulussa ei ainakaan lasketa) vieras kieli, vaikka se toki mulle onkin hepreaa.

4. Olen opiskellut elämästäni 16 vuotta, enkä taida vieläkään tietää miten se olisi kannattavinta toteuttaa.

5. Luovuin pääsiäisenä 15-vuotiaasta kissastani. Hän oli viimeisten vuosien aikana hyvin läheinen, nukkui kanssani, lohdutti ja tiesi kissanvaistollaan milloin minulla oli huono olla. Ulkonäön lisäksi hänessä ei ollut juuri mitään kissamaista, kömpelö, suuntavaistoton, ei osannut oikein leikkiäkään..

6. Peruskoulun jälkeen ilmoittauduin lukioon, johon yhteishaulla olin päässyt. Kuitenkin kaverini pääsi toiseen lukioon ja kävin salaa vanhemmilta ilmoittautumassa sittenkin sinne.

7. Minulla on ollut yhteensä kolme lävistystä, joista ainoastaan yksi on jäljellä. Ensimmäistä lävistystäni pidin miltei viisi vuotta. Korviahan ei lasketa lävistyksiksi. Tatuointeja ei ole, eikä tule, suhtaudun hyvin kriittisesti ihmisiin, joilla on paljon tatuointeja näkyvällä paikalla (esim. tyylii molemmat kädet ihan täynnä ja koko torso, esmes BB-niko n.)

Nyt vetäydyn miettimään seuraavaa siirtoani..

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia paljastuksia! Kiva lukea, minkälainen ihminen blogia kirjoittaa.
    Ja olen täysin samaa mieltä 2. kohdan kanssa! :)

    VastaaPoista
  2. Luin sun paljastukset ja ajattelin et hö, mun ei oo läheskää niin mielenkiintosia ku sulla, mut kivaa saada joskus hyvää feedbackia, toisin sanoen jotain joka todistaa mun subjektiiviset ajatukset vääriksi ja tuo niihin hiukan objektiivisuutta :D

    No, hyvä sit etten oo ainoo "angstaaja" :D

    VastaaPoista