tiistai 18. elokuuta 2009

Sophie Kinsella - Himoshoppaajan ratkaiseva askel

"Hykerryttävän hauska Himoshoppaaja häähumun keskellä!

Mitä osaa häistänne odotat eniten? A) Kenkien valitsemista.

Becky Bloomwood on huomannut sopivansa loistavasti yhteen poikaystävänsä Luken kanssa. Luke tosin ei tunnu ymmärtävän, miksi talousmenoihin varatulta yhteistililtä on maksettu muotivaatteita. Syyhän on päivänselvä: vaatteita käytetään taloudessa!

Sitten Luke kosii ja Becky joutuu keskelle häähulinaa. H-hetkeen on aikaa vain viisi kuukautta. Beckyn äiti Englannissa ryhtyy kuumeisesti järjestelemään suurta tapahtumaa. Mutta niin tekee myös Luken äiti New Yorkissa. Valmistelut etenevät molemmissa maissa, sillä Becky ei halua pahoittaa kummankaan mieltä. Ja toisaalta, onhan upeaa olla huomion keskipisteenä, pohtia hääsuunnittelijan kanssa ruokalistaa ja maistella tuhansien dollarien kakkuja. Sekä tietysti avata lahjalista noin viiteen tavarataloon. Sillä Becky on yhä Becky.

Hääpäivä lähestyy kuitenkin vääjäämättä, ja Becky on pulassa kaksien samanaikaisten häidensä kanssa. Nokkelana tyttönä hän löytää lopulta ratkaisun, joka sopii tavaraa, vaatteita, ystäviään ja perhettään rakastavalle himoshoppaajalle täydellisesti."

***

Tää tuli luettua melkei yhtee pötköö. Ei voi jättää kesken, kun aina jää johonkin kutkuttavaa kohtaa. Oli taas kiva pitkästä aikaan muutenki lukee vähän hömppää.

Mä en voi sille mitään, mut aina ku Becky ajautuu sellaseen ihan kammottavaan umpikujaan, mistä ei luulis pääsevän pois, eikä oikein pysty tekemään sille mitää, mua kohtaa sellanen kuristava tunne, ei enää raivo kuitenkaan :) ja sitten ku vyyhti alkaa aukeemaan niin mun hengitys helpottuu heti. Mun on ilmeisesti jokseenkin vaikea samaistua Beckyn umpisolmuihin. Mutta aina, musta on niin ihana lukea kun kaikki selviää ja kaikki on onnellisia ja käy jollain lailla ilmi, ettei se Becky sit ookkaan niin vastuuntunnoton ja hölmö ku oon ajatellu.

2 kommenttia:

 1. Himoshoppaajat on hyviä ja jostain kuulin, että lisääkin olisi tulossa. Oletko muuten lukenut Paholainen pukeutuu Pradaan kirjaa? Tuli vain mieleen tuosta kuristavasta tunteesta, että sitä lukiessa tuli itsellekin hirveä stressi.

  VastaaPoista
 2. Mä ajattelinki tätä lukiessa että mahtaakohan Vauva olla viimeinen, mutta kaipa sitä sitten jotain kirjotettavaa löytyy..

  On tullu tuo Prada luettua, mä vähän kyllä ihmettelin sen saamaa suosioa, ei se nyt Niin hyvä ollu mun mielestä. Se alko junnaamaan siinä jossain vaiheessa eikä oikee mitää tuntunu tapahtuvan, mut sit tulihan se loppu hyvin kaikki hyvin sieltä. No, ei ihan kaikki, mut kuitenkin.

  Samoilla jäljillä kulkee seuraajansa VIP-ihmisiä.. Eli jos on Pradan lukenu ni mitään uutta ei oo luvassa sieltä suunnalta.

  Mulla on todella harvinaista että kirjat tai niitten sisältämät tarinat tai kerronnat aiheuttaa mulle minkäänlaisia reaktioita, mut sen jälkeen ku luin Kingin Julman leikin niin oon huomannu että sellasta pientä regointia on alkanu tulemaan.. mikä on siis ihan hyvä juttu ja tervetullutta :)

  VastaaPoista