maanantai 3. elokuuta 2009

Stephenie Meyer - New Moon

Tuntupa pitkältä matkalta. Aloitin joskus talvella tätä lukemaan ja jouduin tekstin pyörteisiin, mutta sitten tapahtui jotain, en tiedä mitä, ja lukeminen pysähtyi totaalisesti useiksi kuukausiksi. Kunnes taas, eräänä iltana jouduin taas tekstin pyörteisiin, mutta silti jouduin puoliväkisin lukemaan lopun.

Alku vaikutti lupaavalta, tykkäsin tästä paljon enemmän kuin edeltäjästään Twilightista, ehkä siksi kun "maailma" oli jo tuttu, kun taas Twilightin kanssa jouduin painimaan oman terveen järkeni kanssa. Esimerkiks mua otti suunnattomasti päähän tietyt jutut. Mutta tämän kanssa oli jo hieman helpompaa. Ja hömppäähän tämä mulle on. Irti arjesta-tyyppistä luettavaa.

Meinasi vallan unohtua..

(Tempaussaldo

1. Dave Marsh - Pomon tarina X
2. J.K. Rowling - Harry Potter and the Philosopher's Stone X
3. Stephenie Meyer - New Moon X
4. Stephen King - Naisen raivo X
5. Keri Hulme - Mauriora Maan Voima X
= 5/5)

3 kommenttia:

 1. Hmm, mä tykkäsin kyllä Twilightista enemmän, koska tässä oli ihan liikaa Bellaa ja Jacobia, ja Edward oli liikaa poissa. Mutta nimenomaan tuo koko sarja on aivan ihanaa irti arjesta -lukemista, vaikka jotkut jutut ottaa kyllä ankarasti päähän;P

  VastaaPoista
 2. Niin ja onnea tempauksen loppuuntempautumisesta!=D

  VastaaPoista
 3. Jee, en uskonu et pystyn tai jaksan tehä sen.. jipii.. tosiaan jotkut tai jokin kirja oli vuosia kesken.. inhoon keskeneräsiä asioita joihin ite voi vaikuttaa..

  musta oli hyvä että tässä oli bellaa ja jacobia.. siin tuli sellanen pieni kolmiodraama ja sitä siinä vissii haettiinki, varsinki ku asetelma sit oli mitä oli.. ja koko ajan odotti et joko se eetvartti nyt tulee takas, eikä se sit tullukaa sillo ku ite ajatteli et nyt.. nyt.. ei.. mut muuten oli loppu vähän.. no, vaisu..

  VastaaPoista