perjantai 24. heinäkuuta 2009

TV-sarja: Kaunotar ja hirviö (Beauty and the Beast) USA 1987

"Olipa kerran New Yorkin kaupungissa. Suuri, voimakas ja mystinen mies Vincent (Ron Perlman) pelastaa menestyneen asianajaja Catherine Chandlersin (Linda Hamilton) keskeltä pahoin'pitelyä. Tästä alkaa heidän omalaatuinen ja lämmin ystävyytensä. New Yorkissa tapahtuu kummallisia asioita – mutta vielä kummallisempaa tapahtuu kaupungin alapuolella. Cathy tutustuu metrotunnelien alla levittäytyvään salaiseen maailmaan ja sen pelottavaan mutta ystävälliseen asukkaaseen."

MTV3 Sarja Klo: 21.10 Pvm: 27.07.2009

Mulla on hämärä muistikuva, että tää sarja olis tullu joskus sillon ku mä olin ihan pieni. Ja nyt aion ottaa selvää onko tää se. Mutta aika varmasti tää on. No sen näkee sitten.

14 kommenttia:

 1. Juu,se on tullut silloin aikoinaan PTV:ltä.
  Katsoitko ? Mitäs pidit ;D ?

  VastaaPoista
 2. Eka jakso oli aivan iiiihana :D Mut jotenki se lässähti koko homma kun ne ei sit voinukkaan olla yhdessä. Ois antanu edes toivoa. Mut aivan mainio. Maskeerajalle täytyy antaa krediittiä, vaikka toisaalta oli tosi epärealistista että Linda Hamiltonin raatelusta ei jääny minkäänlaista arpea, ei raatelusta eikä leikkauksesta :D Mut koskettava ja haiku sarja. Tosi ystävyydestä ja uhrautumisesta. Ihan paras.

  VastaaPoista
 3. :D Se on mun lemppari, siks kysyinkin !
  Odotin 18v. kuin kuuta nousevaa sen uusintoja joskus töllöstä tulevaks, mut ei vaan alkanu kuuluu. Tilasin sarjan boxin jenkeistä ja ei aikaakaan kun ilmoittivat sen alkava myös täällä (ei sinällään, ei ois näkyny meillä). Mut nyt on myös julkaistu täällä puolet ensimmäisestä kaudesta <3
  Sitä Ron:nin maskeerausta ei voi kuin ihailla, noin niiko sen ajan maskeiks :D

  VastaaPoista
 4. Moi! Löysin tämän blogin etsiessäni jotain tietoa kyseisestä sarjasta, ja ajattelin kysyä täältäkin, tietääkö joku, onko tätä sarjaa julkaistu Suomessa dvd:llä enemmän kuin tuo yllä mainittu ensimmäisen kauden puolikas? Omistan ne ensimmäiset 11 jaksoa ja haluaisin erittäin kovasti saada lisääkin. Esitettiinkö tämä koko sarja viime kesänä, vaiko vain osa siitä (ei olisi MTV 3 Sarja -kanava meillä näkynytkään, mutta kysyn vain)? Mistähän lisää jaksoja voisi mahdollisesti tiedustella, ja onkohan ulkomailta tilattaessa mahdollista saada suomenkielisellä tekstityksellä varustettuna? Olen informaatiosta tuhannesti kiitollinen! :)

  VastaaPoista
 5. No, mä koitin katsoa, mut en löytäny ku koko ensimmäisen tuotantokauden suomenkielisen julkaisun ja sitte ulkomaisista ne loput. Ja pahoin pelkään et jos tilaa Suomen rajojen ulkopuolelta niin niissä ei kyllä oo suomenkielistä tekstitystä, ellei satu olemaan pohjoismaalainen julkaisu.

  Mä en kattonu enempää kun ne muutamat jaksot, joten en tie miten siinä on käyny, onko ne esitetty kaikki vaiko mite. Toivottavasti tästä oli jotain apua :)

  VastaaPoista
 6. Olihan siitä, kiitos vaan. :) Kysyisin vielä, että oletko ihan varma, että se löytämäsi todella on KOKO ensimmäisen tuotantokauden suomenkielinen julkaisu? Kaikki suomalaiset (tai ylipäätään esim. suomeksi tekstitettyjä elokuvia tarjoavat) nettikaupat, joita olen kahlannut läpi (discshop, cdon, MTV 3 store ja netAnttila näin muutamia mainitakseni) myyvät vain sitä jo omistamaani ekan kauden puolikasta nimikkeellä "Season 1 Volume 1", vaikka joissain nettikaupoissa on kyllä tuotetietojen kohdalla lukenut yksiselitteisesti (ja virheellisesti), että kyseessä on ensimmäinen tuotantokausi (mistä voisi tietysti helposti päätellä, että se on koko tuotantokausi, vaikka siinä on siis vain puolet siitä). Kyseessä on siis sellainen punakantinen kolmen levyn paketti, jonka kesto on 8 tuntia ja risat ja sisältää siis jaksot 1-11 (kun kaikkiaan jaksoja on ekalla kaudella 22). Mutta tämän selitykset pointtina oli varmaan siis kysyä, että jos olet varma, että olet jossain nähnyt todellakin koko ekan tuotantokauden suomenkielisen julkaisut, niin missäköhän tämä on mahtanut tapahtua? :)

  VastaaPoista
 7. Joo, toi on kyl ihan totta. Mä tutkin asiaa äsken vähän tarkemmin ja kaikissa niissä näky olevan toi 8 tuntia 34 minuuttia kestona. Mut ne on kaikki tullu myyntiin loka-marraskuussa 2009, et oisko mahdollisesti odotettavissa jotain jatkoa lisäjulkaisuille? Koitin ettiä maahantuojaa tms, jonka kautta ois nähny et mitä itse julkaisia on mieltä, jos se on myyny tosi huonosti niin tuskin sit mitään jatkoakaan on luvassa.

  No, DiscShopin sivuilla näky tollanen teksti tulevan et "Tällä hetkellä ei ole enempää jaksoja julkaistuna.". Mut nyt pitäis sit enää selvittää se et tuleeko sieltä jatkoa vai ei. Mut enempää ei siis oo olemassa suomalaisena julkaisuna ku tuo 1-11 jaksot.

  VastaaPoista
 8. Future Film näkyy olevan maahantuoja, lähetin sinne nyt kyselysähköpostia, josko ne siellä tietäis jotain.

  VastaaPoista
 9. OK, kiitos taas. :) Itsekin löysin vasta eilen sen Future Filmin sivut, ja ajattelin tästä ehtiessäni myös pistää sinne kyselyä. Mutta jos säkin nyt laitoit, niin ehkä odottelen ensin, mitä ne sulle vastaavat. :)

  VastaaPoista
 10. Tällaisen vastauksen sain:

  "Kiitos mielenkiinnosta! Tällä hetkellä Kaunotar ja hirviö ei ole ainakaan seuraavan puolen vuoden julkaisuissa mukana, mutta kannattaa seurata tilannetta kotisivuilta, mikäli sitä ollaan vielä julkaisemassa."

  Eli, ei voida ku odotella ja toivoa parasta :)

  VastaaPoista
 11. Vai sellaista. No jaa, eipä voi sitten mitään. Ehkä mä sitten jossain vaiheessa vaan tilaan sitä jostain ulkomailta, kerta se tekstitysasiakaan ei suinkaan ole mikään este ymmärtämiselle vaan lähinnä sellainen olisi ollut mukava lisä. Koko ensimmäinen kausi löytyy pätkittynä youtubesta, olen sen nyt katsonut jo melkein kokonaan ja hyvin olen ymmärtänyt. :) Mutta kiitos oikein paljon avusta! :)

  VastaaPoista
 12. Tästä on nyt tullut uusi aivan ihana versio: Beauty and Beast cw 2012. Pääsosassa Kaunotar Kristin Kreuk .
  http://www.youtube.com/watch?v=r701PcvLohg

  Juuri jenkeissä katsojien suosikki palkinnon voittanut

  VastaaPoista
 13. ja 2.kausi alka pian...

  Beauty and the Beast Season 2

  http://www.youtube.com/watch?v=-ypv6CjFq-k

  VastaaPoista