keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Stephen King - Naisen raivo

Löyty ihan omasta hyllystä tämä teos ja huomasin jokin aika sitten, että vaikka oon ollu King-fani jo ihan pikkumuksusta saakka, en kuitenkaan oo tutustunu herran kirjalliseen tuotantoon juurikaan. Kuoleman käytävä löytyy myös omasta takaa, joten se on luettu, ja Mustan tornin sarjan kirjat on myös kaikki, mutta siinä edennyt vasta viidenteen kirjaan.

Kuitenkin, ihan Kingmainen tyyli löyty tästäkin. Piti lukemassa kyl ihan koko ajan. Meinas muut asiat väistyä kun piti olla nenä kirjassa kiinni. Tarina oli.. no, se oli vaan niin hyvin rakennettu ja King on ihan omaa luokkaansa, ei sitä pysty inhimillisesti arvostelemaan. Ainakaan mä en oo vielä oppinu, enkä tie haluankokaan.. Tää ei ollu varsinaisesti kauhua, mut ei mitää imelää draamaakaan, mut jotain siltä väliltä. Jos mä oisin kirjastontäti ni joutuisin vaikean pulman eteen, mihin hyllyyn tämän teoksen kantaisin.

(Tempaussaldo:

1. Dave Marsh - Pomon tarina
2. J.K. Rowling - Harry Potter and the Philosopher's Stone X
3. Stephenie Meyer - New Moon
4. Stephen King - Naisen raivo X
5. Keri Hulme - Mauriora Maan Voima

= 2/5

2 kommenttia:

  1. Ihana löytö tämäkin blogi, tosi mielenkiintoisia kirjoja olet kyllä lukenut. Alan seurailemaan! Ja jos kiinnostaa, mun & kaverin vastaava blogi löytyy osoitteesta http://mmansikka.blogspot.com

    Hyvää jatkoa sinulle & blogillesi!

    VastaaPoista
  2. Hyvä jos on mielenkiintoinen :) Kiitokset ja toivotan samoin hyvää jatkoa teille ja teidän blogillenne, taidan käydä heti tutustumassa :)

    VastaaPoista